Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Padomes un valdes sastāvs un TAP process
Emitents Liepājas metalurgs, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-07-30 12:29:22
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība "Liepājas metalurgs" informē, ka uzņēmuma padome 29.07.2013. par padomes priekšsēdētāju ir ievēlējusi Gunti Vilnīti un par padomes priekšsēdētāja vietnieku ir ievēlējusi Ainaru Kreicu.

Sakarā ar to, ka I.Segals ir atstājis darbu akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" valdē, akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" padome par valdes locekli ievēlēja Antru Čirkši. Līdz ar to akciju sabiedrības valdes sastāvs ir sekojošs:

valdes priekšsēdētājs – V.Terentjevs;

valdes locekļi – L.Ptičkins, A.Čirkše.

30.07.2013. akciju sabiedrība "Liepājas metalurgs" saņēma iesniegumu no padomes locekļa K.Lipmana par atkāpšanos no amata. Līdz ar to akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" padome turpina darbu sekojošā sastāvā:

- G.Vilnītis;

- A.Kreics;

- B.Imbovica;

- E.Kupšis;

- G.Atujevs.

Tāpat akciju sabiedrība "Liepājas metalurgs" informē, ka Liepājas tiesa 29.07.2013. izskatījusi uzņēmuma iesniegumu un nolēmusi pagarināt uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plāna iesniegšanas termiņu līdz 26.08.2013.

Līga Šenfelde
vadītāja palīgs
63455926, shenfelde@metalurgs.lv

Pielikumi